EXPOSITIE "AQUAREL"

MEER DAN ZIEN.... Als je goed om je heen kijkt dan zie je dat alles gekleurd is.
- K. Schippers

Deze woorden passen bij de nieuwe expositie.

Donderdag 6 oktober is om 18.00 uur de opening van de expositie ‘Aquarel’. Negentien bekende kunstenaars die allen hun fascinerende aquarellen tonen tijdens de expositie in het C-Lab van KunstWest.

Dwalen door de ruimte, de werken een verbinding aan laten gaan met gedachtes. Eens te zien hoe de intensiteit van kleuren werken, hoe de composities in balans zijn en hoe expressief en transparant een aquarel kan zijn. Soms figuratie en dan weer modern en abstract. En dan...daar zijn ze de twee manshoge aquarellen, uniek, niet te missen en groots. De spanning van het beeld zijn krachtig en ook subtiel.

De kunstenaars laten hun werk onder andere spreken in thema’s als, het vastleggen van de onzichtbare werkelijkheid, het directe om ons heen, portretten, ruimtelijke sferen en imaginaire landschappen.
Een expositie van verwondering over wat mogelijk is met de prachtige aquarel-techniek, waar intimiteit en aantrekkingskracht te voelen is. Gevoel dat eigenlijk niet met woorden omschreven kan worden.


Adres:
C-Lab KunstWest, Burgemeester de Vlugtlaan 125, Cultuurgebouw de Vlugt.

Onze gallerie

Zelf exposeren?

Startende en meer gearriveerde kunstenaars kunnen exposeren in het C-Lab.Het C-Lab richt zich op de beeldende kunst en schilderkun...

More detail

Projecten

KunstWest in de openbare ruimten.

Meer info

Zaalverhuur

Van Expositie tot bedrijfsfeest

KunstWest zorgt er voor dat u feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest en bijeenkomst een fantastisch succes wordt.

Meer info

 

KW

Nunc nunc nisl, feugiat eget eleifend sit amet, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo. Suspendisse in ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit.