C-LAB

KunstWest ontwikkelt projecten, neemt initiatieven en gaat uitdagingen aan. Het ontwikkelen van een nieuwe serie exposities is een speerpunt van de stichting. Deze exposities vinden in het C-Lab en hier buiten plaats.

  

 

NIEUW! OPEN HUIS CREATIEF OP VRIJDAG VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Op vrijdagen is het Open Huis Creatief open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het Open Huis is gratis te bezoeken. Het is voor een goed gesprek, gezelligheid, om een krant te lezen, er liggen boeken klaar en kunstbladen. Verder zijn er schilder- en andere creatieve materialen om op een ontspannen manier iets leuks te maken. Studeren kan ook in de ruimte. Er is natuurlijk wifi aanwezig. Aan de kleine bar kan koffie en thee gehaald worden.    Het is een plek voor nieuwe ontmoetingen!

Open Huis Creatief Kunstwest, Cultuurgebouw de Vlugt, Burgmeester de Vlugtlaan 125

 

Onze gallerie

Zelf exposeren?

Startende en meer gearriveerde kunstenaars kunnen exposeren in het C-Lab.Het C-Lab richt zich op de beeldende kunst en schilderkun...

More detail

Projecten

KunstWest in de openbare ruimten.

Meer info

Zaalverhuur

Van Expositie tot bedrijfsfeest

KunstWest zorgt er voor dat u feest, bedrijfsuitje, personeelsfeest en bijeenkomst een fantastisch succes wordt.

Meer info

 

KW

Nunc nunc nisl, feugiat eget eleifend sit amet, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo, consectetur sed eros. Qliquam a nisl justo. Suspendisse in ipsum ut magna pharera aliquet non sodales lorem ipsum belit.